• -24,00 €
  • Išparduota

LEGO STAR WARS Luke Skywalker 75327

89,55 €
65,55 € Sutaupote 24,00 €
Nėra mokesčio

Pajuskite savo kūrybinės. Jėgos galią, konstruodami kolekcinį Luke Skywalker (raudonojo penketo) šalmą (75327). Šis konstruojamas Luke legendinio piloto šalmo modelis yra pirmasis LEGO® Star Wars™ herojaus ar atskleistas šalmas.

Kiekis
Add to wishlist
Išparduota

  Saugus atsiskaitymas

Atsiskaitysite per el. bankininkystę, Paysera arba Visa / Mastercard

  Prekių pristatymas

Perkant už 50€ ar daugiau, prekes į paštomatą pristatysime nemokamai.

  Nemokamas grąžinimas

Persigalvojote? Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją


Saugus ir patikimas apmokėjimas

Pasitelkite savo vidinį Džedajų atkurti autentiškoms detalėms, įskaitant konstruojamą mikrofoną ir pamušalą bei skaidrius raudono antveidžio elementus. Pritvirtinkite integruotą stovą su pavadinimo lentele, kad sukurtumėte įspūdingą puošmeną. Nuoseklus vadovas. Pridedamos aiškios instrukcijos, tad galima atsipalaiduoti ir mėgautis konstravimo procesu. O kai būsite pasirengę naujai misijai, keliaukite ieškoti kitų naujų 2022 m. kovą pasirodysiančių LEGO Star Wars šalmų. Galaktika tavo rankose. Viskas prasidėjo seniai seniai, tolimoje galaktikoje. Dabar saga tęsiasi mūsų pačių namuose su aukščiausios kokybės LEGO Star Wars rinkiniais suaugusiems. Apžiūrėkite visą asortimentą, kad atrastumėte įvairių šventinių arba gimtadienio dovanų „Žvaigždžių karų“ gerbėjams arba aistringam LEGO konstruotojui. Konstruojamas Star Wars™ suvenyras, skirtas palikti neišdildomam įspūdžiui. Ši kolekcinė Luke Skywalker šalmo kopija yra 19 cm aukščio, 12 cm pločio ir 13 cm gylio. Kokybės garantijas. Nuo pat 1958 metų, LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, kad užtikrintų, jog jie visada būtų suderinami ir tvirtai susijungtų. Svarbiausia atitiktis. LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežčiausius pasaulinius saugos standartus.

LEGO
216

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Twister žaidimas LT HASBRO

29,99 € 19,55 € -10,44 €
Į krepšelį
Prieinamumas: Neturime sandėlyje

Twister- judrus žaidimas! Sukite suktuką ir bėkite, šokinėkite ar šuoliuokite prie kilimėlių! Tik būk vikrus bei greitas, kad nebūtum paskutinis suradęs išsuktos spalvos laukelį, nes vienos spalvos laukelių visada yra mažiau nei žaidėjų!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką "Sutinku". Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau apie naudojamus slapukus skaitykite. Plačiau apie slapukų politiką