LEGO Minecraft „End“ arena, 21242

19,55 €
Nėra mokesčio

Realus „Minecraft“ žaidimas ir eksponavimas. Žaidėjams prireiks visų „Minecraft®“ įgūdžių tyrinėjant neribotas kūrybiškumo galimybes šiame rinkinyje.

Kiekis
Add to wishlist
Išparduota

  Saugus atsiskaitymas

Atsiskaitysite per el. bankininkystę, Paysera arba Visa / Mastercard

  Prekių pristatymas

Perkant už 50€ ar daugiau, prekes į paštomatą pristatysime nemokamai.

  Nemokamas grąžinimas

Persigalvojote? Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją


Saugus ir patikimas apmokėjimas

Realus „Minecraft“ žaidimas ir eksponavimas

Žaidėjams prireiks visų „Minecraft®“ įgūdžių tyrinėjant neribotas kūrybiškumo galimybes šiame rinkinyje.  Veiksmas tarp žaidėjų. Žaidėjai kaunasi arenoje, svaidydami ant kovotojų lavą ir atverdami jiems po kojomis lavos telkinį. Paskutinis karys ir lankininkas yra šarvuoti ir ginkluoti. Šaudykite lavos blokelius iš Enderio drakono statulos nasrų. Atverkite lavą varžovams po kojomis. Ženkite į naują konstravimo pasaulį. Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti ir pasukinėti kuriamą modelį bei stebėti savo pažangą.  Realus „Minecraft“ žaidimas ir eksponavimas Žaidėjams prireiks visų „Minecraft®“ įgūdžių tyrinėjant neribotas kūrybiškumo galimybes šiame rinkinyje.

LEGO
294

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Stalo žaidimas Monopolis Star Wars Hasbro

45,55 € 35,55 € -10,00 €
Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje

Sveikas atvykęs! Į "Žvaigždžių karų" akcentą, kurį įkvėpė "Žvaigždžių karų" filmų tamsiosioji pusė. Šiame "Monopolyje: Žvaigždžių karai" stalo žaidimą šeimoms ir vaikams, žaidėjai turi pasamdyti kuo daugiau žymių piktadarių. Kuo daugiau sutarčių jie turi, tuo daugiau Imperijos kreditų gali surinkti.

LEGO ARCHITECTURE Paryžius, 21044

57,99 € 45,55 € -12,44 €
Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje

Sujunkite legenda tapusias Paryžiaus įdomybes šiame didingame Paryžiaus panoramą atkartojančiame modelyje. 21044 „LEGO® Architecture Skyline“ rinkinį sudaro Triumfo arka, Eliziejaus laukai, Monparnaso bokštas, Didieji rūmai, Eifelio bokštas ir Luvras.

LEGO Creator Astronautas kosmose 31152

37,55 €
Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje
 3 LEGO® kosminiai žaislai vienoje dėžėje – su „LEGO Creator“ astronauto kosmose rinkiniu berniukai ir mergaitės nuo 9 metų gali sukonstruoti ir perkonstruoti 3 skirtingus rinkinius, naudodami tas pačias kaladėles
• Nesibaigiančios žaidimo galimybės – vaikai gali kurti drąsos kupinas istorijas žvaigždžių apsuptyje su 3 skirtingais kosminiais rinkiniais: astronauto, šuns ir kosminės angies-reaktyvinio lėktuvo modeliais

LEGO STAR WARS Executor Super Star Destroyer 75356

189,55 € 179,55 € -10,00 €
Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje

Sukurkite vieną galingiausių kada nors sukurtų imperatoriškųjų žvaigždžių laivų: „Executor Super Star Destroyer“ (75356). Šis detalus, iš kaladėlių sukonstruotas LEGO® Star Wars™ konstruktorius demonstruoja kolekcinį naikintuvo modelį iš „Žvaigždžių karų“ trilogijos.

LEGO STAR WARS Luke Skywalker 75327

89,55 € 65,55 € -24,00 €
Į krepšelį
Prieinamumas: Neturime sandėlyje

Pajuskite savo kūrybinės. Jėgos galią, konstruodami kolekcinį Luke Skywalker (raudonojo penketo) šalmą (75327). Šis konstruojamas Luke legendinio piloto šalmo modelis yra pirmasis LEGO® Star Wars™ herojaus ar atskleistas šalmas.

Vakarėlių kelioninis žaidimas Lažinkimės TACTIC

15,99 € 8,55 € -7,44 €
Prieinamumas: 3 Turime sandėlyje

Tai originalaus žaidimo Lažinkimės Vakarėlio kelioninė versija su naujais žodžiais. Šis žaidimas įtrauks bet kurį, galintį kalbėti ir judėti. Žaidžiant kelioninį Lažinkimės Vakarėlio gerai praleistas laikas kelionėje garantuotas. Skatina bendravimą, lavina vaizduotę, ugdo loginį mąstymą. Rekomenduojamas žaisti nuo 14 m. 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką "Sutinku". Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau apie naudojamus slapukus skaitykite. Plačiau apie slapukų politiką