LEGO ARCHITECTURE Baltieji rūmai, 21054

119,55 €
Nėra mokesčio
Kiekis
Add to wishlist
Išparduota

  Saugus atsiskaitymas

Atsiskaitysite per el. bankininkystę, Paysera arba Visa / Mastercard

  Prekių pristatymas

Perkant už 50€ ar daugiau, prekes į paštomatą pristatysime nemokamai.

  Nemokamas grąžinimas

Persigalvojote? Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją


Saugus ir patikimas apmokėjimas

Esate užsiėmę. Atrodo, kad nuolat skubate. Tad atradę laisvą akimirką mėgstate įkrauti savo baterijas susitelkdami į smagią, kūrybišką veiklą. Būtent tai suteikia Baltųjų rūmų konstravimas iš LEGO® kaladėlių.

Grožėkitės detalėmis
Šis rankas ir protą miklinantis konstravimo projektas suteiks jums galimybę atkurti neoklasicistinės prezidento rezidencijos kolonas ir kolonadas, jungiančias rytinį ir vakarinius sparnus su aplinkiniais sodais ir fontanu. Šį LEGO Architecture Baltųjų rūmų modelį (21054) galima padalyti į 3 dalis nuodugnesnei apžiūrai, be to, jis turi LEGO kaladėlę su įrašu „The White House“ įkvepiančiai puošmenai vainikuoti.

LEGO rinkiniai gyvenimo būdui
Pabėkite nuo kasdienės rutinos ir išjunkite kasdienį stresą, kurdami šį stilingą modelį, kuris puikiai atrodys tiek namuose, tiek biure. Tai – dalis LEGO konstravimo rinkinių kolekcijos, skirtos suaugusiesiems, kurie domisi menu, dizainu, architektūra ir populiariąja kultūra, todėl ji gali tapti puikia dovana sau arba jūsų artimiesiems.

  • Šis LEGO® Architecture kolekcinis Baltųjų rūmų modelis (21054) nuosekliai atkuria šių pasaulinio garso rūmų, kuriuose nuo pat 1800 metų dirbo ir gyveno Jungtinių Valstijų prezidentai, neoklasicistinį dizainą ir spindesį.
  • Grožėkitės šiuo LEGO® konstravimo rinkiniu suaugusiesiems, kuris pasižymi tokiomis detalėmis, kaip pagrindine būstine, vakariniu sparnu, rytiniu sparnu ir jungiamosiomis Baltųjų rūmų kolonadomis bei Rožių sodu ir Jacqueline Kennedy sodu.
  • Modelį galima lengvai padalyti į3 dalis nuodugnesnei architektūrinių detalių apžiūrai. Be to, jis turi LEGO kaladėlę su įrašu „The White House“ įkvepiančiai puošmenai vainikuoti.
  • Jei kada lankėtės arba svajojote pamatyti Baltuosius rūmus, esančius adresu 1600 Pennsylvania Avenue, Vašingtone, arba jums tiesiog patinka kelionės, architektūra, istorija ir dizainas, šis kūrybiškas konstravimo rinkinys skirtas būtent jums.
  • 11 cm aukščio, 47 cm pločio ir 20 cm gylio konstruojamas LEGO® Architecture modelis taps įspūdinga namųarba biuro puošmena. Be to, tai puiki dovana kūrybingiems draugams.
  • Nereikia jokių baterijų – šis stilingas rankdarbių projektas yra skirtas Baltiesiems rūmams atkurti iš LEGO® kaladėlių, įtraukiantis jus į įdomią veiklą, kuri atpalaiduoja ir suteikia naujų jėgų.
  • Su aiškiomis instrukcijomis, kurios padės užtikrintai konstruoti net pradedantieji LEGO® konstruotojai, ir su solidžiu bukletu apie Baltųjų rūmų istoriją (tik anglų kalba. Atsisiųskite kitomis kalbomis iš LEGO.com/architecture).
  • Šis konstravimo rinkinys suaugusiesiems yra dalis įkvepiančių LEGO® modelių rinkinių kolekcijos, skirtos jums, patyrusiems konstruotojams, ieškantiems naujo kūrybinio projekto.
  • LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežčiausius pramonės standartus, kurie užtikrina nuolatinę kokybę, suderinamumą ir sujungimą bei lengvą atskyrimą kiekvieną kartą – nuo pat 1958 metų.
  • LEGO® kaladėlės ir dalys uoliai tikrinamos, siekiant užtikrinti, kad kiekvienas konstravimo rinkinys atitiktų aukščiausius saugos ir kokybės standartus, todėl ši Baltųjų rūmų miniatiūra yra ne tik graži, bet ir tvirta.
LEGO
297

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Didysis stalo žaidimas IQ ringas

39,00 € 27,55 € -11,45 €
Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje

IQ ringas. Didysis stalo žaidimas“ – tai ringas, kuriame priešininką gali nugalėti tik žiniomis! Naujasis žaidimas kviečia išbandyti savo sumanumą, pasivaržyti su draugais ir perkelti karštų emocijų kupiną „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ studiją į savo namus.

Stalo žaidimas Jenga Maker HASBRO

39,00 € 24,55 € -14,45 €
Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje

Hasbro“ žaidimą sau ras kiekvienas! Smagus „Hasbro“ žaidimas visai šeimai! Suburk komandas pažaisti įtampos kupiną blokelių statymo žaidimą! Kiekviena komanda turi išsirinkti po instruktorių ir statytoją. Instruktorius pasakoja, kaip statyti kortelėje pavaizduotą konstrukciją, o statytojas bando teisingai sudėti blokelius.

Stalo žaidimas SPLENDOR

37,99 € 27,55 € -10,44 €
Į krepšelį
Prieinamumas: Neturime sandėlyje

„Splendor“ yra priklausomybę sukeliantis paprastas strateginis žaidimas, kuriame žaidėjai prisiima turtingų Renesanso laikų pirklių vaidmenis, renka ant pokerio žetonų atspausdintus brangakmenius ir juos keičia į taškus.

LEGO Creator 3-in-1 Retro fotoaparatas

15,55 €
Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje

Įkvėpkite vaizduotę žaisdami su „LEGO® Creator“ retro fotoaparato (31147) „trys viename“ konstravimo rinkiniu berniukams ir mergaitėms nuo 8 metų. Legendinis fotoaparatas sudarytas iš judančio objektyvo, viršuje esančių fotografuoti skirtų mygtukų, atsidarančios galinės dalies, į kurią galima įdėti iš kaladėlių sukonstruotą juostelę, ir įvairiaspalvio tekstilinio dirželio, skirto nešiotis fotoaparatą.

Stalo žaidimas Boom Boom Trefi

19,99 € 15,55 € -4,44 €
Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje

Sveikas atvykęs į Ledo šalį! Paskubėk ir aplenk šaltą žiemą! Surink kortelių rinkinį ir paskambink varpeliu! Norėdamas laimėti žaidimą, turi surinkti kortelių rinkinį su „Ledo šalies“ personažais.

Stalo žaidimas Dixit Libellud

32,99 € 26,55 € -6,44 €
Į krepšelį
Prieinamumas: Neturime sandėlyje

Kiekvienas žaidėjas savo ėjimo metu tampa pasakotoju, kuris likusiems žaidėjams pasako žodį ar frazę, padainuoja ar suvaidina kažką, kas susiję su rankoje laikoma korta. Tada pasakotojo korta grąžinama į kaladę, kuri sumaišoma. 

Stalo žaidimas Pasaulio pakraštys

35,55 € 26,11 € -9,44 €
Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje

Tau prieš akis – neištyrinėta ir nenuspėjama jūra. Ekspedicijų ir užkariavimų istorijos įkvepia leistis į naujus, dar neatrastus kraštus su pakrantėse įsikūrusiais miestais, prisipildyti laivus aukso, o savo vardus įsirašyti į istorijos knygas!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką "Sutinku". Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau apie naudojamus slapukus skaitykite. Plačiau apie slapukų politiką